Pandekager med jordbær og græsk yoghurt
PANDEKAGER MED JORDBÆR OG GRÆSK YOGHURTCa. 20 stk.
Pandekagedej
4 dl hvedemel
2 tsk. sukker
½ tsk. salt
½ l mælk
2-3 æg
evt. 2 spsk. cremefraiche, yoghurt eller øl
smør til stegning
Tilbehør
jordbær eller frugt skåret i tern
græsk yoghurt eller cremefraiche
flydende honning eller hyldeblomstsaft
Bland, mel, sukker, salt sammen i en skål.
Pisk mælken i, og tilsæt æggene et ad gangen.
Kom cremefraichen i og pisk grundigt.
Lad dejen hvile ca. 15 minutter.
Bag pandekagerne på en pande penslet med smør.
Skær frugt og bær ud i passende stykker.
Server pandekagerne med frugt, yoghurt og honning.
Hvis man har hyldeblomstsaft, er det lækkert at dryppe lidt koncentreret saft på pandekagerne i stedet for honning.
Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen