VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Pandekager med jordbær og græsk yoghurt

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Pandekager med jordbær og græsk yoghurt

PANDEKAGER MED JORDBÆR OG GRÆSK YOGHURT

Ca. 20 stk.

Pandekagedej
4 dl hvedemel
2 tsk. sukker
½ tsk. salt
½ l mælk
2-3 æg
evt. 2 spsk. cremefraiche, yoghurt eller øl
smør til stegning

Tilbehør
jordbær eller frugt skåret i tern
græsk yoghurt eller cremefraiche
flydende honning eller hyldeblomstsaft

Bland, mel, sukker, salt sammen i en skål.
Pisk mælken i, og tilsæt æggene et ad gangen.
Kom cremefraichen i og pisk grundigt.
Lad dejen hvile ca. 15 minutter.
Bag pandekagerne på en pande penslet med smør.
Skær frugt og bær ud i passende stykker.
Server pandekagerne med frugt, yoghurt og honning.
Hvis man har hyldeblomstsaft, er det lækkert at dryppe lidt koncentreret saft på pandekagerne i stedet for honning.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her