VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Græsk yoghurt med frisk frugt og citroncrutoner

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Græsk yoghurt med frisk frugt og citroncrutoner

GRÆSK YOUHURT MED FRISK FRUGT OG CITRONCRUTONER

Til 4 personer

Citroncrutoner
30 g smør
fintrevet skal fra ½ citron
1 spsk. sukker
6 skiver daggammelt franskbrød

forskellige frugter og bær
græsk yoghurt
honning eller ahornsirup

Rør smør, citronskal og sukker sammen.
Skær skorpen af brødet.
Smør brødskiverne på begge sider.
Skær brødet i tern, og rist dem over svag varme på panden, til de er sprøde.
Skær frugten i tern, og bland den i en skål.
Spis yoghurt, frugtsalat, honning og citroncrutoner sammen.
Ser sødt ud, når det bliver portionsanrettet.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her