Æggekage med pølse og kartofler
ÆGGEKAGE MED PØLSE OG KARTOFLERTil 4-6 personer
200 g kogte kartofler (rest fra gårsdagen)
1 (100 g) pølse
15 g smør
12-15 skiver god spegepølse i skiver
20 g smør
4 æg
½ dl mælk
salt og peber
evt. 1 bundt purløg
Skær kartoflerne i tern og pølsen i mindre stykker, og rist kartofler og pølse i lidt smør, til det er gyldent.
Rist spegepølsen let.
Rengør panden, og smelt resten af smørret.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen, og vend kartoflerne og pølsestykkerne i.
Hæld æggemassen på panden, og læg spegepølsen øverst.
Steg æggekagen over svag varme ca. 10 minutter, eller til den er gennembagt.
Læg evt. låg på panden.
Hak purløg, og drys det på lige inden servering.
Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen