VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Æggekage med pølse og kartofler

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Æggekage med pølse og kartofler

ÆGGEKAGE MED PØLSE OG KARTOFLER

Til 4-6 personer

200 g kogte kartofler (rest fra gårsdagen)
1 (100 g) pølse
15 g smør
12-15 skiver god spegepølse i skiver

20 g smør
4 æg
½ dl mælk
salt og peber

evt. 1 bundt purløg

Skær kartoflerne i tern og pølsen i mindre stykker, og rist kartofler og pølse i lidt smør, til det er gyldent.
Rist spegepølsen let.
Rengør panden, og smelt resten af smørret.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen, og vend kartoflerne og pølsestykkerne i.
Hæld æggemassen på panden, og læg spegepølsen øverst.
Steg æggekagen over svag varme ca. 10 minutter, eller til den er gennembagt.
Læg evt. låg på panden.
Hak purløg, og drys det på lige inden servering.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her