Boghvedepandekager med fyld
BOGHVEDEPANDEKAGER MED FYLDBoghvedepandekager
(ca. 15 stk.)
250 g boghvedemel eller hvedemel
1½ spsk. hvedemel
1 tsk. salt
1 æg
1½ dl vand
4½ dl mælk
smør
Fyld til 4 pandekager
200 g kogt skinke
150 g mild ost
evt. 4-6 kogte kartofler i tern
1 bundt hakket purløg
Tilbehør: salat
Bland boghvedemel, hvedemel og salt i en skål.
Kom æg og vand i, og rør dejen sammen.
Pisk lidt efter lidt mælken i, til dejen er jævn.
Lad dejen hvile lidt.
Steg pandekagerne i smør.
Kom fyldet på pandekagen, mens den er på panden.
Fold pandekagen omkring fyldet.
Steg pandekagen lidt med fyldet indeni, så osten smelter.
Server straks de fyldte pandekager, og spis dem med salat til.
Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen