VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Appetizer

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Appetizer

Appetizer

NEKTARINER MED SKINKE

2 nektariner
6 skiver lufttørret skinke
flydende honning

Skær hver nektarin i 12 både.
Halvér skinkeskiverne på langs, og vikl et stykke skinke omkring hver nektarinbåd.
Læg nektarinbådene på et fad, og dryp lidt honning over.

TOASTNACK

Små saltede crackers (f.eks. tørrede toasts eller mini-Tuc)

3 spsk. mayonnaise
1 fed hvidløg
½-1 tsk. tørret oregano
fetaost
soltørrede tomater semi dry eller i olie

evt. frisk oregano eller basilikum som pynt

Rør mayonnaise, presset hvidløg og oregano sammen.
Smør brødene eller kiksene med mayonnaisen.
Skær fetaosten i passende stykker
Kom en soltørret tomat og fetaost på hvert stykke brød eller på hver kiks.
Pynt evt. med frisk oregano eller basilikum.

LAKSEAPPEYIZER PÅ PUMPERNIKKEL

12 små runde skiver pumpernikkel
1 dl peberrodscreme eller miracle whip rørt med nyrevet peberrod
200 g røget laks i skiver

evt. høvlet peberrod

Smør brødet med peberrodscreme.
Skær laksen i passende stykker, og arranger kødet på brødene.
Pynt med høvlet peberrod.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her