Appetizer
AppetizerNEKTARINER MED SKINKE
2 nektariner
6 skiver lufttørret skinke
flydende honning
Skær hver nektarin i 12 både.
Halvér skinkeskiverne på langs, og vikl et stykke skinke omkring hver nektarinbåd.
Læg nektarinbådene på et fad, og dryp lidt honning over.
TOASTNACK
Små saltede crackers (f.eks. tørrede toasts eller mini-Tuc)
3 spsk. mayonnaise
1 fed hvidløg
½-1 tsk. tørret oregano
fetaost
soltørrede tomater semi dry eller i olie
evt. frisk oregano eller basilikum som pynt
Rør mayonnaise, presset hvidløg og oregano sammen.
Smør brødene eller kiksene med mayonnaisen.
Skær fetaosten i passende stykker
Kom en soltørret tomat og fetaost på hvert stykke brød eller på hver kiks.
Pynt evt. med frisk oregano eller basilikum.
LAKSEAPPEYIZER PÅ PUMPERNIKKEL
12 små runde skiver pumpernikkel
1 dl peberrodscreme eller miracle whip rørt med nyrevet peberrod
200 g røget laks i skiver
evt. høvlet peberrod
Smør brødet med peberrodscreme.
Skær laksen i passende stykker, og arranger kødet på brødene.
Pynt med høvlet peberrod.
Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen