Nachos med tre slags dip
NACHOS MED TRE SLAGS DIPPestodip
3 spsk. basilikum eller tomatpesto
2 dl græsk yoghurt
salt og peber
½ tsk. sukker
Peanutdip
2 spsk. peanutbutter
1-2 spsk. citronsaft
1 tsk. revet citronskal fra økologisk eller usprøjtet citron
1½ dl græsk yoghurt
salt og peber
lidt chilisauce eller lidt finthakket frisk chili
Tzatziki
½ agurk
½ grøn peberfrugt
2 dl græsk yoghurt
1-2 fed hvidløg
salt og peber
Tilbehør: godt med nachos naturel
Rør pestodippen godt sammen og smag den til.
Rør peanutbutter, citronsaft og -skal sammen.
Bland yoghurt i, og smag til med salt, peber og chili.
Riv agurk og peberfrugt groft.
Pres overskydende væde væk.
Rør yoghurt og presset hvidløg sammen.
Vend agurk og peberfrugt i, smag til med salt og peber.
Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen