VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Tre salatdressinger

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Tre salatdressinger

TRE SALATDRESSINGER

1. salatdressing
finrevet skal og saft fra ½ økologisk eller usprøjtet citron
2 spsk. æblecider- eller hvidvinseddike
1 fed presset hvidløg
2 tsk. dijonsennep
½-1 tsk. honning
2 spsk. finhakket dild eller anden krydderurt
1 dl mild olie
salt
friskkværnet peber

Rør citronskal, citrussaft, eddike, hvidløg, sennep, honning og dild sammen.
Pisk olie i lidt efter lidt.
Smag til med salt og peber.

2. salatdressing
1 spsk. honning
3 spsk. balsamicoeddike
salt og peber
1 dl olivenolie

Pisk honning, balsamico, salt og peber sammen.
Pisk olien i lidt efter lidt.

3. salatdressing
100 g hindbær
3 spsk. hvidvinseddike
saft og skal fra ½ økologisk eller usprøjtet appelsin
2 tsk. honning
salt og peber
1 dl olie

Mos hindbærrene med en gaffel.
Kom eddike, appelsinsaft og appelsinskal, honning, salt og peber i.
Pisk olien i lidt efter lidt.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her