VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Kartoffelsalat med grillede peberfrugter

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Kartoffelsalat med grillede peberfrugter

KARTOFFELSALAT MED GRILLEDE PEBERFRUGTER

Tilbehør til 4 personer

4-6 peberfrugter i forskellige farver
500 g kogte kartofler
75-100 g hele hasselnødder eller andre nødder
1 håndfuld ruccola eller små nye mælkebøtteblade

Dressing
1½ spsk. sennep
2 spsk. eddike
2 fed presset hvidløg
4 spsk. olie
salt og peber

1 håndfuld ruccola eller små nye mælkebøtteblade

Halver peberfrugterne, og fjern kernerne.
Grill dem på hver side, til de er bløde.
Pil skindet af dem, og skær dem i tern eller strimler.
Skær de kogte kartofler i tern.
Rist nødderne let.
Kom nødderne i et klæde, og gnid skallen af.
Bland peberfrugt, kartofler og nødder i en skål.
Rør sennep, eddike og hvidløg sammen.
Pisk olien i lidt efter lidt, mens der piskes i dressingen.
Smag til med salt og peber.
Vend dressingen i kartoflerne.
Vend ruccolabladene i.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her