Kartoffelsalat med grillede peberfrugter
KARTOFFELSALAT MED GRILLEDE PEBERFRUGTERTilbehør til 4 personer
4-6 peberfrugter i forskellige farver
500 g kogte kartofler
75-100 g hele hasselnødder eller andre nødder
1 håndfuld ruccola eller små nye mælkebøtteblade
Dressing
1½ spsk. sennep
2 spsk. eddike
2 fed presset hvidløg
4 spsk. olie
salt og peber
1 håndfuld ruccola eller små nye mælkebøtteblade
Halver peberfrugterne, og fjern kernerne.
Grill dem på hver side, til de er bløde.
Pil skindet af dem, og skær dem i tern eller strimler.
Skær de kogte kartofler i tern.
Rist nødderne let.
Kom nødderne i et klæde, og gnid skallen af.
Bland peberfrugt, kartofler og nødder i en skål.
Rør sennep, eddike og hvidløg sammen.
Pisk olien i lidt efter lidt, mens der piskes i dressingen.
Smag til med salt og peber.
Vend dressingen i kartoflerne.
Vend ruccolabladene i.
Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen