VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Lun yoghurtsuppe eller iskold lassi

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Lun yoghurtsuppe eller iskold lassi

LUN YOGHURTSUPPE ELLER ISKOLD LASSI

Til 4 personer

½-1 rød chili
2 fed hvidløg
5 dl hønsekødsbouillon
2 små (500 g) courgetter
2 store kartofler
1 spsk. citronsaft
3 dl græsk yoghurt
hakkede friske mynteblade
salt og peber

Tilbehør: flute eller ristet brød

Fjern kernerne fra chilien, hak chili og hvidløg fint.
Bring bouillonen i kog.
Skær courgetter og kartofler i tern.
Kom courgette, kartoffel, chili og hvidløg i bouillonen.
Lad det koge, til kartoffelternene er møre.
Mos suppen gennem en sigte, eller blend den.
Bland citronsaft, yoghurt og mynte sammen, og pisk det i suppen.
Justér evt. suppens konsistens med bouillon.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Pynt evt. med friske mynteblade.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her