Asiatiske glaserede mørbradtern
ASIATISKE GLASEREDE MØRBRADTERNTil 4 personer
2 (500-600 g) pudsede svinemørbrad
2 cm ingefær
4 fed hvidløg
evt. 1 frisk rød chili
3 spsk. olie
5 stjerneanis (kan udelukkes, men de giver en fantastisk god smag)
2 spsk. sukker
3 spsk. sojasauce
2 spsk. østerssauce
½-1 dl kogende vand
Tilbehør: ris kogt uden salt og en blandet salat
Skær mørbradene i store grove skiver eller tern.
Skær ingefæren i tynde skiver, og hak hvidløgene fint.
Fjern kernerne fra chilien, og hak den fint.
Brun kødet i flere omgange på alle sider i meget varm olie.
Fjern kødet fra panden.
Steg ingefær i olien.
Kom sukker, hvidløg, chili og stjerneanis på panden.
Vend det godt rundt.
Kom sojasauce, østerssauce og vand ved, og kog det ind.
Kom kødet tilbage i saucen, og vend det rundt, til saucen er kogt ind, og kødet er mørkt og glaseret.
Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen