VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Asiatiske glaserede mørbradtern

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Asiatiske glaserede mørbradtern

ASIATISKE GLASEREDE MØRBRADTERN

Til 4 personer

2 (500-600 g) pudsede svinemørbrad

2 cm ingefær
4 fed hvidløg
evt. 1 frisk rød chili
3 spsk. olie
5 stjerneanis (kan udelukkes, men de giver en fantastisk god smag)
2 spsk. sukker
3 spsk. sojasauce
2 spsk. østerssauce
½-1 dl kogende vand

Tilbehør: ris kogt uden salt og en blandet salat

Skær mørbradene i store grove skiver eller tern.
Skær ingefæren i tynde skiver, og hak hvidløgene fint.
Fjern kernerne fra chilien, og hak den fint.
Brun kødet i flere omgange på alle sider i meget varm olie.
Fjern kødet fra panden.
Steg ingefær i olien.
Kom sukker, hvidløg, chili og stjerneanis på panden.
Vend det godt rundt.
Kom sojasauce, østerssauce og vand ved, og kog det ind.
Kom kødet tilbage i saucen, og vend det rundt, til saucen er kogt ind, og kødet er mørkt og glaseret.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her