VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Bulgurspaella med pølse og skaldyr

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Bulgurspaella med pølse og skaldyr

BULGURSPAELLA MED PØLSE OG SKALDYR

Til 4 personer

1 løg
4 fed hvidløg
100 g chorizopølse
4 spsk. olivenolie
300 g bulgur
8 dl hønsekødsbouillon
1 knivspids safran eller 1 tsk. gurkemeje
2 tomater
1 rød peberfrugt
400 g rejer med skal eller blåmuslinger
knust peber, evt. rosenpeber

Hak løg og hvidløg fint.
Skær pølsen i tern eller skiver.
Steg løg, hvidløg og pølse på panden i olie.
Kom bulguren ved, derefter bouillon og safran.
Bring retten i kog, og lad den koge 10 minutter under låg.
Fjern kernerne fra tomaterne, og skær dem i tern (gem saften).
Skær peberfrugten i strimler eller tern.
Bland rejer, tomat og peberfrugt i bulguren, og sluk for varmen.
Lad det hvile 5 minutter under låg.
Sigt evt. saften fra tomatkernerne over retten, og drys med knuste rosenpeberkorn.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her