VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Børnevenlig spaghetti med små kødboller i tomatsauce

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Børnevenlig spaghetti med små kødboller i tomatsauce

BØRNEVENLIG SPAGHETTI MED SMÅ KØDBOLLER I TOMATSAUSE

Til 4 personer

Kødboller
500 g hakket kalkun- eller flæskefars
1 lille løg
1½ rasp eller brødkrumme
2 dl mælk
1 æg
salt og peber

Tomatsauce
1 løg
2 spsk. olivenolie
2 dåser flåede tomater
1 dl tomat ketchup
1 spsk. oregano
salt og peber

Tilbehør: spaghetti og parmesanost

Hak løget fint.
Rør farsen med løg, rasp, mælk, æg, salt og peber.
Lad farsen hvile ½ time et koldt sted.
Form små kødboller, og steg eller kog dem.
Hak løget fint.
Varm olien, og steg løgene.
Tilsæt tomater, ketchup og oregano.
Smag til med salt og peber.
Vend kødbollerne i tomatsaucen, eller servér det hver for sig.
Kog pastaen, og server tomatsaucen og høvlet parmesanost til.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her