Børnevenlig spaghetti med små kødboller i tomatsauce
BØRNEVENLIG SPAGHETTI MED SMÅ KØDBOLLER I TOMATSAUSETil 4 personer
Kødboller
500 g hakket kalkun- eller flæskefars
1 lille løg
1½ rasp eller brødkrumme
2 dl mælk
1 æg
salt og peber
Tomatsauce
1 løg
2 spsk. olivenolie
2 dåser flåede tomater
1 dl tomat ketchup
1 spsk. oregano
salt og peber
Tilbehør: spaghetti og parmesanost
Hak løget fint.
Rør farsen med løg, rasp, mælk, æg, salt og peber.
Lad farsen hvile ½ time et koldt sted.
Form små kødboller, og steg eller kog dem.
Hak løget fint.
Varm olien, og steg løgene.
Tilsæt tomater, ketchup og oregano.
Smag til med salt og peber.
Vend kødbollerne i tomatsaucen, eller servér det hver for sig.
Kog pastaen, og server tomatsaucen og høvlet parmesanost til.
Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen