VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Nudelsalat med oksekød

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Nudelsalat med oksekød

NUDELSALAT MED OKSEKØD

Til 2 personer

150 g nudler eller alm. pasta
175-225 g oksebøffer (minut-, engelske eller farmerbøffer)
salt og peber
½ rød chili
2 forårsløg
½-1 peberfrugt

Dressing
3 spsk. citronsaft
1½ spsk. honning

1 dl ristede peanuts
frisk koriander eller andre krydderurter

Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
Brun bøffen på begge sider, og steg den derefter et par minutter på hver side.
Lad bøffen hvile lidt, drys med salt og peber, og skær den derefter i tynde strimler.
Fjern kernerne fra chilien, og hak den fint.
Skær forårsløg i tynde skiver på skrå.
Skær peberfrugten i strimler.
Bland oksekød, chili, forårsløg og peberfrugt i nudlerne.
Pisk citronsaft og honning sammen, og vend det i.
Drys med peanuts og krydderurter.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her