Nudelsalat med oksekød
NUDELSALAT MED OKSEKØDTil 2 personer
150 g nudler eller alm. pasta
175-225 g oksebøffer (minut-, engelske eller farmerbøffer)
salt og peber
½ rød chili
2 forårsløg
½-1 peberfrugt
Dressing
3 spsk. citronsaft
1½ spsk. honning
1 dl ristede peanuts
frisk koriander eller andre krydderurter
Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
Brun bøffen på begge sider, og steg den derefter et par minutter på hver side.
Lad bøffen hvile lidt, drys med salt og peber, og skær den derefter i tynde strimler.
Fjern kernerne fra chilien, og hak den fint.
Skær forårsløg i tynde skiver på skrå.
Skær peberfrugten i strimler.
Bland oksekød, chili, forårsløg og peberfrugt i nudlerne.
Pisk citronsaft og honning sammen, og vend det i.
Drys med peanuts og krydderurter.
Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen