Berberiandebryst med superskøn salat
BERBERIANDEBRYST MED SUPERSKØN SALATTil 4 personer
2 andebryster
salt
Superskøn salat
2 forskellige salater, evt. romaine og ruccola
1 avokado
1 æble
citronsaft
100 g valnødder
100 g hindbær
Dressing
1 spsk. ravigotte eller alm. sød sennep
1½ spsk. citronsaft
3 spsk rapsolie
salt og peber
Tilbehør: brød
Rids fedtsiden af andebrysterne med en skarp kniv, og gnid med salt.
Steg evt. brysterne i en kuglegrill.
Læg kullene ud langs siderne, og stil en foliebakke i midten.
Læg kødet på risten over foliebakken, og steg det 20-25 minutter under låg.
Ellers steg andebrysterne på en almindelig grill ca. 12 minutter på hver side.
(Kødet må ikke være råt indeni.).
Bland snittet salat i en skål.
Skær avokado og æble i tern, og dryp med citronsaft.
Rist valnødderne let på panden.
Bland avokado, æble, valnødder og hindbær i salaten.
Pisk dressingen sammen, og dryp den over salaten.
Skær kødet i tynde skiver, og server det til salaten med brød.
Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen