VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Gorgonzolafyldt skinkemignon med lun auberginesalat

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Gorgonzolafyldt skinkemignon med lun auberginesalat

GORGANZOLAFYLDT SKINKEMIGNON MED LUN AUBERGINESALAT

Til 2-3 personer

1 (300-400 g) svinemignon
50 g mild gorgonzola
nogle blade salvie eller 1 tsk. tørret
salt og peber
4 skiver letrøget spegeskinke f.eks. Bauernskinke
ufarvet bomuldssnor eller kødnåle

Auberginesalat
1 aubergine
1 courgette
2 spsk. olie
1½ spsk. citronsaft
½ spsk. eddike
1-2 fed pressede hvidløg
salt og peber
friske sprøde salatblade

Tilbehør: små nye kogte kartofler, cherrytomater og laurbærblade på spyd evt. flute.

Skær en dyb lomme i mignonen.
Kom gorgonzola, salvie, salt og peber i lommen.
Svøb skinken omkring kødet, og snør stegen sammen.
Steg den i en kuglegrill ved at lægge kullene ud til siden og en foliebakke i bunden af grillen.
Læg kødet på risten over foliebakken.
Steg kødet under låg 25-30 minutter.
Stegen kan også steges på almindelig grill ca. 25 minutter, vær meget opmærksom, og vend den ofte.
Skær aubergine og courgette i 1½ cm tykke skiver.
Læg dem på grillen, og grill dem på begge sider, til de er møre.
Pisk olie, citronsaft, eddike, hvidløg, salt og peber sammen.
Læg grøntsagerne i en skål, og hæld dressingen over.
Vend lidt sprøde salatblade i.
Skær kødet i skiver, og server det med auberginesalat og kartoffelspyd.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her