VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Laks marineret i elefantøl

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Laks marineret i elefantøl

LAKS MARINERET I ELEFANTØL

Til 4-6 personer

1 (ca. 800 g) lakseside med skind
1 flaske elefantøl
revet skal fra 1 økologisk eller usprøjtet citron
salt og peber

citronbåde

Tilbehør: salat, brød og kartofler

Læg laksen i en frysepose.
Hæld øllen i, kom citronskallen i, og bind en knude på posen.
Lad fisken trække 2 timer i køleskab.
Tag fisken ud af posen.
Grill den på begge sider.
Drys salt og peber over, og dryp med citronsaft
Servér den med salat og brød eller kartofler.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her