Lækre skaldyrsspyd med cremet grønt
Dette er en forret. Hvis man ønsker at bruge den som hovedret, skal opskriften mindst fordobles.LÆKRE SKALDYRSSPYD MED CREMET GRØNT
Til 4 personer
8 friske kammuslinger (små havtaskekæber kan også bruges)
8 skiver bacon
1 citron
8 tigerrejer
salt og peber
1 moden, men fast avokado
¼ agurk
citronsaft
1½ dl ærter
4 grillspyd
Dressing
1½ dl cremefraiche 9 % eller 18 %
2 spsk. mayonnaise
1 lille bundt hakket dild
1 lille bundt hakket purløg
salt og peber
Tilbehør: 1 nybagt brød
Vikl bacon om kammuslingerne.
Skær citronen i 8 både.
Sæt skiftevis kammuslinger, rejer og citronbåde på hvert spyd.
Grill spydene på begge sider.
Drys med salt og peber.
Skær avokado og agurk i små tern.
Dryp avokadoen med citronsaft.
Bland avokado, agurk og ærter i en skål.
Bland dressingen, og vend den i.
Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen