VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Kogte krabbeklør med dild og citron

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Kogte krabbeklør med dild og citron

KOGTE KRABBEKLØR MED DILD OG CITRON

Til 4 personer

2 kg krabbeklør

1 spsk. sukker
saften fra ½ citron
et lille bundt dild
lille bundt persille eller timian
1 spsk. salt

Aioli
2 pasteuriserede æggeblommer
1½ tsk. hvidvinseddike eller citronsaft
½-1 fed hvidløg
salt og peber
1 dl raspolie, eller anden mild olie

Tilbehør: ristet brød, purløg eller dild.

Kom krabbeklørene i en gryde, og dæk dem med vand.
Tilsæt sukker, citronsaft, dild, persille og salt.
Lad det koge 15-18 minutter, og lad derefter krabbeklørene trække i vandet, til de er lunkne.
Pisk æggeblommerne med eddike, hvidløg, salt og peber.
Kom olie i lidt af gangen.
Pisk aiolien, indtil den er cremet og fin.
Smag den til med salt og peber.
Slå klørene itu med en hammer, så kødet er til at få fat i.
Nyd krabbekødet med brød, aioli og klippet purløg eller dild.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her