VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Fødselsdagsbombe med abrikosflødeskum

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Fødselsdagsbombe med abrikosflødeskum

FØDSELSDAGSBOMBE MED ABRIKOSFLØDESKUM

3 lagkagebunde (fra bageren)
½ glas nutella (1 glas er 350 g)
½ l piskefløde
1½ dl abrikosmarmelade
skal fra 1 økologisk eller usprøjtet appelsin

10 friske abrikoser (kan evt. erstattes med nektariner) eller 1 dåse abrikoser i lage.

Pynt
flødeskum

Smør lagkagebundene med nutella.
Pisk fløden til skum, og vend forsigtigt marmeladen i.
Smag til med revet appelsinskal.
Skær abrikoserne i både eller tern.
Læg lagkagebundene sammen med abrikosflødeskum og abrikostern.
Pynt med flødeskum og abrikoser.

Kagen smager også rigtig godt, hvis den pyntes med knuste Daim.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her