Cremet kantarelbrød
CREMET KANTARELBRØD4 PERSONER
500 g kantareller
1 lille løg
15 g smør
11/2 spsk. tomatpure
11/2 spsk. sojasauce
11/2-2 dl piskefløde
salt og peber
franskbrød
salatblade
Rens kantarellerne, men vær meget sparsom med vand, da du skyller smagen af, og gør dem vandede.
Hak løget fint. Varm smørret på en stor pande. Kom løgene på, og lad dem stege lidt. Tilsæt kantarellerne, lad dem smide vandet, og steg, til væsken er væk. Tilsæt tomatpure og sojasauce. Kom fløden på, og bring det i kog. Smag til med salt og peber.
Hvis du synes, saucen er for tynd, kan den jævnes med lidt majsstivelse.
Skær brødet i skiver, rist det, og fordel kantarellerne på brødene, pynt evt. med salatblade. Server straks, og nyd i fulde drag smagen af skovbund.
Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen