VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Skønne tynde sprøde kartoffelbrød

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Skønne tynde sprøde kartoffelbrød

10 g gær
11/2 dl lunken vand
3 spsk olivenolie
1/2 tsk salt
250 g durummel

2 fed hvidløg (kan udelades)
4 kartofler
olivenolie
flaget salt
frisk rosmarin

Opløg gæren i vandet.
Tilsæt salt og olie.
Tilsæt melet lidt efter lidt og ælt den godt igennem.
Lad dejen hvile under et klæde ca. 1 time.
Del dejen i 3 stykker, form dem til en pølse og den rul ud til tynde aflange brød.
Læg dem på en bageplade med bagepapir.
Skær kartoflerne i tynde skiver med en kartoffelskræller.
Læg kartoffelskiverne taglagte.
Dryp olien over og pensl den ud over brødene.
Drys med salt og rosmarin.
Bag dem i ovnen på anden eller tredje ribbe ved 225° i ca. 7 minutter eller til de er gyldne.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her