Festligt chokoladekagehus
Til 24 personerChokoladekage
10 dl (600 g) hvedemel
2 spsk. bagepulver
1 spsk. natron
2 dl (80 g) kakao
6 dl (550 g) sukker
2 dl (130 g ) brun farin
1 spsk. vanillesukker
200 g grofthakket chokolade
200 g smør
3 æg
7 dl kærnemælk
4 dl letmælk
Pynt
Lyserød glasur
Hvid glasur
Kongen af Danmark bolcher
Små lakridskonfekt
Bland mel, bagepulver, natron, kakao, sukker, farin, vanillesukker og hakket chokolade grundigt sammen i en stor skål.
Brug evt. et piskeris til at blande de tørre ingredienser godt sammen.
Smelt smørret.
Bland smør, æg, kærnemælk og letmælk sammen.
Rør de tørre og våde ingredienser sammen.
Kom dejen i en stor dyb bradepande beklædt med bagepapir.
Bag kagen midt i ovnen i mindst 1 time ved 180°.
Skær kagen ud som et hus. Pynt et festligt kagehus med glasur og slik.
Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen