VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Citrusbombe

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Citrusbombe

Alle de skønne citrusfrugter som kan fås vinteren igennem, giver lige det ?vitaminkick? vi har brug for i den mørke tid. Bland dem efter smag og behag. Den rosa grape har en mild og dejlig smag. En skøn variation, hvis man har brug for noget ekstra styrkende er denne: pisk en æggeblomme, frossen eller fra salmonellafri æg, med 1 spsk. flormelis eller druesukker. Pisk det til en luftig tyk æggesnaps og kom så citrussaften heri. Umh, det er et helt måltid.!

CITRUSBOMBE (ca. 3/4 L. saft)

2 rosa grapefrugter
1-2 alm. små grapefrugter
2-3 appelsiner

Skræl alle frugterne, så der ikke er noget hvid hinde på. Skær dem i mindre stykker og kom dem i saftcentrifugen.
Sådan bruger du en saftcentrifuge .
Frugten kan også presse på en alm. saftpresser. Rør i den og smag den til. Mere appelsinsaft gør den sødere i smagen.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her