VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Solvarm marmelade

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Solvarm marmelade

4 økologiske appelsiner
skræl af 1/2 appelsin
2 dl vand
2 dl æblejuice
4 cm frisk ingefær finhakket
saft af 1/2citron
200 g tørrede abrikoser
41/2 dl (ca.400 g) rørsukker
1 tsk. rød Melantin (geleringspulver)
1 spsk. sukker

Skær skallen af appelsinkødet, så den hvide hinde under skrællen skæres væk fra frugtkødet.
Skær appelsinkødet i små stykker og kom det i en gryde. Brug skallen fra 1/2 appelsin, uden den hvide hinde, og skær skrællen i små bitte tern Kog appelsinkød,appelsinskal, vandm æblejuice, ingefær og citronsaft sammen i ca 5-8 minutter.
Skær abrikoserne i tern.
Tilsæt abrikoser og rørsukker og kog et par minutter.
Bland melantin med sukker, drys det i og kog marmeladen op under omrøring. Fordel marmeladen i 4 små eller 2 større skoldede og rengjorte glas.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her