VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Hurtig nem og let levermousse med figner

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Hurtig nem og let levermousse med figner

300 g kyllingelever
20 g smør
1 spsk finthakket frisk timian
1 dl portvin
salt og peber
1/2 dl piske fløde

tørrede/fiske figner
smør

Tilbehør: rugbrød eller franskbrød

Varm smørret på en pande og brun leverne i det.
Kom timian og portvin på og lad det koge godt ind.
Drys lidt salt og peber på.
Kom pandens indhold og fløde i en minihakker eller blender og bland moussen jævn.
Smag til med salt og peber.
Del fignerne i både og steg dem i smør.
Server moussen med figner til ristet rugbrød og franskbrød.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her