Dekorative småkager
Stk. 80Dej 1
3 dl (180g) hvedemel
1 dl (85g) sukker
150 g smør
1/2 sammen pisket æg
Dej 2
3 dl (180g) hvedemel
1 dl (50g) brunt farin
1 dl kakao
1 tsk vanillesukker
150 g smør
1/2 sammenpisket æg
Dej 1: Bland mel og sukker i en skål.
Smuldr melblanding og smør sammen med fingrene.
Saml dejen med æg og stil den køligt 1 time.
Dej 2:Bland mel, farin, kakao og vanillesukker i en skål.
Smuldr smørret i dem fingrene.
Saml dejen med æg og stil den køligt 1 time.
Form begge deje til 2 lange pølser 5 cm diameter og læg dem atter på køl.
Skær den kolde dejpølse i lange både 8 i alt, så ens som muligt.
Saml nu 2 pølser igen med skiftevis hvid og brun dej.
Læg pølserne koldt inden de skæres i skiver.
Læg kagerne på en bageplade og bag dem på anden øverste ribbe 10 minutter ved 175°.
Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen