VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Kålslammer

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Kålslammer

Hvidkål er én af de ting, som de færreste tror ,der kan komme saft ud af. Men det kan der. Endda en meget fin og lys saft med en let kålsmag. Brug den sammen med æble og en af efteråres rodfrugter, persillerod, pastinak eller selleri. God på alle tider af dagen.

KÅL SLAMMER (4 små eller 2 store glas)

1/6 - 1/4 hvidkålshoved
2 æbler
1 lille persillerod eller pastinak

Skær kålen i mindre stykker uden stokken. Skræl æblerne og fjern kærnehus. Skræl persilleroden og skær den i mindre stykker. Kom det hele i saftcentrifugen.
Sådan bruger du en saftcentrifuge .
Smag på saften. Den kan evt. tilsættes ganske lidt citronsaft eller lidt salt.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her