Mørbrad med sugogrønt og pasta
Svinemørbrad rullet i bacon og stegt med en færdig grøntsags-sugo-blanding, der giver en god italiensk inspireret sauce passer godt til pasta.MØRBRAD MED SUGO-GRØNT OG PASTA (4 personer)
2 svinemørbrad
1 lille bdt persille
eller 2 tsk. basilikumpesto
150 g bacon i tynde skiver
750 g Danefrost Sugo grønt
1 dl cremefraiche 18%
2 tsk. majsstivelse
Tilbehør: frisk pasta
Puds kødet af og skær to lange snit ned lang siden på mørbraden. Fyld hakket persille eller et tyndt lag pesto i hver. Vikl baconskiver omkring og hold dem evt. fast med tandstikkere eller kødnåle. Brun kødet på alle sider i en dyb pande eller i en stegegryde. Baconen skulle give nok fedtstof til bruning. Tag kødet op og kom sugo-grønt i gryden. Varm det igennem og læg kødet ned i. Steg under låg 8 minutter, vend kødet og steg igen ca. 8-10 minutter. Tag mørbraden op og hold dem varme. Rør cremefraiche og majsstivelse sammen og rør det i grøntsagerne. Kog igennem og smag til. Skær kødet i tykke skiver på skrå og server dem ovenpå grøntsagerne. Giv pasta til.
TIPS: Hakket persille kan vendes i grønsagerne de sidste minutter.
Opskrift: Susanne Palmqvist