VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Mørbrad med sugogrønt og pasta

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Mørbrad med sugogrønt og pasta

Svinemørbrad rullet i bacon og stegt med en færdig grøntsags-sugo-blanding, der giver en god italiensk inspireret sauce passer godt til pasta.

MØRBRAD MED SUGO-GRØNT OG PASTA (4 personer)

2 svinemørbrad
1 lille bdt persille
eller 2 tsk. basilikumpesto
150 g bacon i tynde skiver
750 g Danefrost Sugo grønt
1 dl cremefraiche 18%
2 tsk. majsstivelse
Tilbehør: frisk pasta

Puds kødet af og skær to lange snit ned lang siden på mørbraden. Fyld hakket persille eller et tyndt lag pesto i hver. Vikl baconskiver omkring og hold dem evt. fast med tandstikkere eller kødnåle. Brun kødet på alle sider i en dyb pande eller i en stegegryde. Baconen skulle give nok fedtstof til bruning. Tag kødet op og kom sugo-grønt i gryden. Varm det igennem og læg kødet ned i. Steg under låg 8 minutter, vend kødet og steg igen ca. 8-10 minutter. Tag mørbraden op og hold dem varme. Rør cremefraiche og majsstivelse sammen og rør det i grøntsagerne. Kog igennem og smag til. Skær kødet i tykke skiver på skrå og server dem ovenpå grøntsagerne. Giv pasta til.

TIPS: Hakket persille kan vendes i grønsagerne de sidste minutter.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her